Home Zdraví Lahodný jed, který denně sní mnoho dětí. Při vaření se stává skutečnou...

Lahodný jed, který denně sní mnoho dětí. Při vaření se stává skutečnou hrozbou!

86
blank
blank

Klobásy nikdy neměly dobrou pověst. 

Často slyšíte, že jsou vyrobeny z odpadu a toaletního papíru. Pravdu zná jen ten, kdo pracuje v jejich výrobě. Věděli jste, že látky obsažené v uzeninách jsou velmi škodlivé a při ohřívání prospívají? Skutečnost, že existuje nějaká souvislost mezi láskou k vařeným klobásám a rizikem vážného onemocnění, se může zdát neuvěřitelná. Výsledky výzkumu vědců z University of North Carolina ale nenechávají žádný prostor pro pochybnosti. Vyšetřovány byly nejen děti, ale i těhotné ženy. Závěry vědců jsou skutečně děsivé.

Ukázalo se, že těhotné ženy, které jedly vařené nebo smažené klobásy nebo klobásy alespoň jednou týdně, vystavily své děti rozvoji mozkového nádoru. U dětí, které požily horké párky jednou týdně, je to zase 20 procent. kolorektální karcinom se objevoval častěji. Dřívější studie zase ukazují, že snězení 12 párků měsíčně pro dítě znamená 6x větší riziko rozvoje leukémie. Uzeniny a párky konzumované teplé mají velmi negativní dopad na zdraví našich dětí. Zvyšují také riziko rozvoje mozkových nádorů a lymfomů. 

Pokračujte na další straně.